fernandez "20" CD

fernandez "20" CD
CD ya en venta

Lieraturas NOTICIAS en tu idioma

lieraturasnoticias
en su idioma,in your language,dans votre langue,in Ihrer Sprache,på ditt språk,на вашем языке, 在你的语言,no seu idioma EnglishFrenchGermanRussianPortugueseChinese Simplified

viernes, 28 de febrero de 2014

6.- Novetats dels mesos de gener i febrer





Novetats dels mesos de gener i febrer


Sergi Portabella i Pedro Espinosa
L’Olívia és la jove autora d’un blog de gran èxit on parla de la seva vida i de temes típics de l’adolescència. Els seus vídeos, entrades i perfils a les xarxes socials són seguits per milers de joves. Tal és l’èxit del blog que una editorial li ha proposat d’escriure un llibre. Però la noia descobreix que algú li ha robat unes fotos compromeses, en què es veu en roba interior, i les ha pujat al seu perfil d’una xarxa social. L’única còpia de les fotos era al seu telèfon, de manera que algú li han robat la contrasenya i s’han fet passar per ella. L’Olívia encarrega als detectius Kubala, Moreno i Manchón que trobin el hacker responsable de la intromissió. 



L’esport més senzill, més barat i en què no hi ha mai perdedors
Arcadi Alibés
Per què hi ha tanta gent que corre pels carrers, pels parcs, pels camins i per les muntanyes? Per què les curses populars són cada vegada més multitudinàries? Per què ens agrada tan córrer, si no arribarem mai dels primers ni guanyarem cap medalla?
Aquest llibre proposa 100 motius, 100 raons per practicar aquest esport tan senzill, tan atractiu i tan popular. Evidentment, córrer no elimina els problemes de la gent, però sí que redueix la possibilitat de tenir malalties cardiovasculars, enforteix els músculs, els ossos i els tendons, retarda l’osteoporosi, ajuda a dormir millor, a combatre l’ansietat i la depressió i, fins i tot, allarga la vida sexual. A més, a diferència dels corredors professionals, els populars no es jubilen mai.
Voleu encara més motius per córrer? Els trobareu en aquest llibre.
Descobriu-ne la cara més amable

Miquel Capó 
Què és el nombre d’or? I els nombres amics? Com ens ajuden els nombres primers a comprar per Internet? Podríem viure un dia sencer sense nombres? Sabies que a la numeració dels bitllets d’euro hi pots trobar el seu origen? Hi ha més d’un infinit? Sabies que la paraula GOOGLE té a veure amb les matemàtiques? Quantes vegades hem de doblegar un full per arribar a la Lluna? Quina és la fórmula matemàtica més bella? Vols calcular a quina distància està l’horitzó? T’agraden els problemes d’enginy? Aquestes són una mostra de les qüestions que trobaràs en aquest llibre…





Marcel J. Poblet Romeu 
Aquesta guia us proposa 25 excursions per fer a peu i que enllacen les diverses estacions de la línia de tren que uneix la Cerdanya amb Barcelona. Aquesta línia ferroviària travessa de nord a sud el Pirineu i les serralades, valls i planes que el separen del mar, i és per això que ofereix una diversitat enorme de camins i paisatges, tot un botó de mostra de la geografia de Catalunya…




25 excursions d’estació a estació de tren (Accèssit al XIII Premi Vèrtex)

David Claret i Puyal  
Aquesta guia us proposa 25 excursions per fer a peu i que enllacen les diverses estacions de la línia de tren que uneix la Cerdanya amb Barcelona. Aquesta línia ferroviària travessa de nord a sud el Pirineu i les serralades, valls i planes que el separen del mar, i és per això que ofereix una diversitat enorme de camins i paisatges, tot un botó de mostra de la geografia de Catalunya…


14 itineraris en BTT (Accèssit al XIII Premi Vèrtex)
David Sancho Cepero
Aquesta guia us permetrà conèixer el territori protagonista d’un dels episodis més durs de la nostra història recent: la batalla de l’Ebre. A cavall de la BTT, podreu descobrir els búnquers i trinxeres que s’han recuperat, ascendir a les serres, baixar barrancs, rodar pels camps i recórrer les poblacions que van ser l’escenari d’aquest conflicte…



17 excurions a peu

Manel Figuera 
El Pirineu andorrà ofereix itineraris en forma de circuit que van més enllà de les rutes d’ascensió clàssiques als cims de les muntanyes principals, que d’altra banda no són excessivament freqüentats. Alguns d’aquests circuits, els que transcorren per la frontera andorranofrancesa, permeten assolir una bona quantitat de cims agrests de muntanyes de l’Arieja, fins i tot més propers als punts de sortida andorrans que als occitans. Cap al sud-est també poden entrar en territori cerdà.


CAN PEGUERA · CANYELLES · CIUTAT MERIDIANA · LA GUINEUETA · PORTA · LA PROSPERITAT · LES ROQUETES · TORRE BARÓ · LA TRINITAT NOVA · EL TURÓ DE LA PEIRA · VALLBONA · VERDUM · VILAPICINA I LA TORRE LLOBETA
Antoni Capilla i Frederic Camallonga
El districte de NOU BARRIS s'estén per les terres que separaven els antics municipis d'Horta i Sant Andreu de Palomar. Un vast territori que ara ocupen 13 barris força desconeguts per bona part dels barcelonins. Els barris que formaven part del que alguns historiadors van batejar com la penúltima Barcelona i que conjuguen barris amb història mil·lenària com Vilapicina amb altres nascuts a principis del segle XX, com la Prosperitat o Porta, i amb els barris que van néixer a partir dels anys 50 per acollir als milers d'immigrants que van venir a Barcelona, com la Guineueta, la Trinitat Nova o les Roquetes. Un paisatge heterogeni que val la pena recórrer.




Margarida Aritzeta 
Era el segle dinou, el seu nom Joan Serra, uns li deien bandoler, de malnom era en La Pera. El record del bandoler travessa tota la vida de qui era només un nen quan se’n va anar amb ell a seguir els camins amb els francesos i que ara, des de les seves velleses, busca desesperadament que parli una màquina per poder trobar les claus d’un secret fosc que sempre l’ha torturat.



Marta Magrinyà
L’any 1947, en plena postguerra, un desconegut arriba a Reus provocant temibles sospites. Al mateix temps, un nen troba una valuosa joia dins un refugi antiaeri. Aquest fet accidental desencadenarà una situació molt perillosa que unirà dos secrets. La ciutat aconseguirà descobrir la identitat del foraster però només els implicats podran conèixer les seves veritables intencions i la venjança que amaga la joia recuperada. Llaços secrets és una intrigant història de valor i amor inesperat dedicada a les persones que, malgrat la foscor d’aquells dies, brillaven amb llum pròpia.




La paraula silenciada (XXVI Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó)

Marc Grijalvo
«No. No seria ell qui destaparia la caixa dels trons. No seria ell qui posaria els fonaments per destruir la unitat cultural d’un país que, malgrat tot, ell estimava. Ell no aixecaria la llebre, però com s’ho faria per ocultar-ho tot? Al cap i a la fi, encara que fos quatre segles més tard, la veritat sortia a la llum…


Edició a cura de Montserrat Corretger i Francesc Foguet
Domènec Guansé
Catalunya a l’exili recull una tria àmplia de les peces periodístiques publicades per Domènec Guansé durant els anys 1939-1968 en les revistes de la diàspora catalana. La seva temàtica més destacada gira al voltant de tres eixos: la responsabilitat o el compromís de l’escriptor esdevingut intel·lectual; el record i l’estudi valoratiu dels fets històrics recents i de les biografies de personatges destacats com a exemple patriòtic, i la voluntat d’establir relacions culturals fecundes entre la Catalunya interior i l’exiliada.



Teresa Costa-Gramunt
Teresa Costa-Gramunt viatja per una ciutat que pot ser Praga, sí, però que podria ser també una altra capital perquè es tracta d’una ciutat personal i íntima, la seva Praga, una Praga els carrers de la qual no són sinó els racons de l’ànima de l’autora. (del pròleg de Monika Zgustova).
El viatge pot ser una bona excusa per a veure amb més intensitat. És clar que no cal sortir de casa, com deia Lao Zi, per conèixer el món! Basta viure atents, connectats amb la realitat, aquesta gran subministradora d’experiències. Però el viatge, que posa el temps potes enlaire i ens permet entrar en el santuari d’un altre temps, aguditza els sentits i propicia l’esperit alerta. Així, la ciutat de Praga, sense deixar de ser la ciutat de Praga, aquí, per art de màgia, es converteix en una ciutat arquetípica. (del pròleg de l’autora)




Roger Roig i Hugo Prades 
En aquest conte el Patufet i els seus amics s'apunten a la disbauxa del carnaval, la festa més irreverent del nostre calendari festiu. Ben abillats amb una disfressa, surten al carrer i s'afegeixen a la gresca sota les ordres del rei Carnestoltes…

Roger Roig i Hugo Prades
En aquest conte el Patufet ens acompanya en la descoberta d'una tradició culinària molt arrelada al nostre país: la calçotada. Els nens i nenes de la colla s'ho passaran pipa mentre aprenen a conrear els calçots, a coure'ls sobre les flames del foc i a menjar-se'ls seguint tot un ritual. Quina gana...!

El celler de Baix

Josep M. Vallès i Martí
Fa un segle, Pere Domènech i Roura diubixà els plànols i redactà el projecte i el pressupost de la Catedral del Vi, com l'havia definit, mentre es construïa, el 1913, el serrallenc Albert Talavera.
Josep M. Rendé deixà publicada la memòria dels primers deu anys de vida de la societat. El llibre que teniu a les mans completa la seva història centenària. A qui no hagi vist fermentar un cup de vi, li pot semblar que sempre ha siguty clar i net i ja a l'ampolla, però aquestes pàgines recullen el testimoni de tot un procés: el transport, els bocois, els carros de torn, les cisternes del ferrocarril... tot ja és història, però convé deixar-ne constància







No hay comentarios:

Jim & jhon